WELKOM BIJ MEAT SOLUTIONS.

Waar Mondial Food Solutions zich met name concentreert op AGF-versproducten, hebben wij met Meat Solutions ook het specialisme in huis op het gebied van vleesproducten geschikt voor humane consumptie en CAT3-producten voor de huisdiervoedingdustrie (petfood).

ontdek onze vlees & petfood producten.

Meat Solutions kan leunen op een jarenlange ervaring en brede kennis van verschillende diersoorten zoals gevogelte, rund, varken, kalf, lam, wild alsmede petfood producten. Deze productgroepen sourcen we zowel binnen als buiten Europa. Ook het produceren van (petfood)blends op specifieke recepturen is een kernactiviteit. Aan de samenstelling van ons productaanbod stellen wij strenge eisen en we zijn continu bezig ons aanbod te verbeteren. Een brede marktkennis wordt ingezet voor een optimale verwaardig en veredeling van dierlijke eiwitten uit de slachtbijproductenstroom met de huisdiervoedingsindustrie als voornaamste marktsegment. Vraag en aanbod speelt hierin een belangrijke rol. Heeft u een vraag over onze vleesproducten geschikt voor humane consumptie of onze petfood producten? Neem contact op.

ontzorgen is onze missie.

Onze processen ontzorgen het slachtproces, maar ook de industriële klant ontzorgen we met maatwerk op het gebied van de juiste specificaties, combinaties en recepturen waarbij kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, (voedsel-)veiligheid en traceability leidend zijn voor een goede samenwerking. Meat Solutions een multi-linguale, dynamische en flexibele organisatie die al haar kennis en ervaring inzet om te komen tot een goed lopend proces, van bijproduct tot receptuur.

Vrouw in een koelcel voor vlees met mondkapje en haarnet, met in haar handen een ipad.

ontzorging van de industrie.

Niet alleen wordt er ontzorging geboden in het slachtproces, maar ook de industriële klant ontzorgen wij door onder andere onze leveringsbetrouwbaarheid, kwaliteit en juiste specificaties. Uiteraard hechten wij ook veel waarde aan de (voedsel-)veiligheid. Met de inachtneming van al deze facetten zorgen wij voor een uitstekende samenwerking, waarbij er wordt gestreefd naar een goed en vlot lopend proces. Wij hebben daarbij samenwerkingsverbanden met diverse vrieshuizen en verpakkingshuizen waarmee we ervoor kunnen zorgen dat er geen food-waste is en de producten voor langere tijd kunnen worden opgeslagen. Wij fungeren als leverancier en als missende link tussen vraag en aanbod.

op- en overslag en transport.

Zaken doen met ons betekent dat u profiteert van een netwerk aan betrouwbare partners op het gebied van zowel op- en overslag als transport van alle versproducten. Zo voldoen onze uitsluitend gerenommeerde op- en overslag partners aan onze strenge selectiecriteria. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen, bijvoorbeeld op het gebied van de juiste koelopslag voor onze producten. Zo worden onze producten altijd onder de correcte omstandigheden opgeslagen na aankomst en vóór levering aan u als klant. Tevens zijn onze op- en overslag partners in het bezit van alle benodigde certificeringen, waaronder BRC, ECOSTARS, SKAL en AEO.

Lees meer
Logo SKAL BIO CONTROLE

CONTACT MET Meat SOLUTIONS.

Neem contact op via +31 (0) 24 8200227, info@meatsolutions.com of klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.