OVER MONDIAL FOOD SOLUTIONS.

Mondial Food Solutions is dé service gerichte leverancier van kwalitatief hoogwaardige AGF-producten. Wij verhandelen alleen producten van de beste kwaliteit en met de juiste certificeringen, waarbij voedselveiligheid op één staat. Alleen op die manier kunnen wij, zowel aan inkoop- als verkoopzijde, gestalte geven aan onze visie: samenwerken voor de lange termijn.

onze visie: lange termijn samenwerkingen

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Sinds onze oprichting in 2007 blijft ons innovatieve, dynamische en moderne karakter up-to-date dankzij verbintenissen met jonge inspirerende werknemers en ondernemers. Samenwerkingen met ervaren partners garanderen daarbij een uitgebreide know-how en professionele dienstverlening, met als doel de totale ontzorging van onze klanten en leveranciers. Dat betekent dat Mondial Food Solutions verder gaat dan het simpelweg in behandeling nemen van een inkoop- of verkooporder. Zo bestaat onze dienstverlening ook uit op- en overslag, voorraadbeheer, administratieve ondersteuning en het vermarkten van producten richting betrouwbare afzetkanalen.

dit doet MONDIAL FOOD SOLUTIONS.

Mondial Food Solutions is gespecialiseerd in het importeren van exotisch fruit zoals bananen, mango’s, ananassen, avocado’s en diverse soorten citrusfruit direct uit de landen van herkomst. Met Meat Solutions hebben we daarnaast ook het specialisme in huis op het gebied van vleesproducten geschikt voor humane consumptie en CAT3-producten voor de huisdiervoedingdustrie (petfood).

Door nauw contact met buitenlandse telers en agenten waarmee wij een samenwerkingsverband hebben, zijn wij in staat een continue importstroom van versproducten te generen, welke wekelijks beschikbaar is voor onze klanten.

Mondial Food Solutions verhandelt producten richting de retail in diverse Europese landen. Wij kiezen ervoor om in ons internationale netwerk te werken met betrouwbare partners met wie wij al jaren een goede relatie hebben. Wij prefereren een zo direct mogelijke afzet naar de eindconsument vanaf de bron onder het mom van ‘korte lijnen’, tegelijkertijd hebben we daarbij hebben we oog voor de tussenhandelaar.

Mondial Food Solutions is naast rechtstreekse import ook de ideale partner in de daghandel voor de afzet van versproducten van andere importeurs. Zo zoeken wij op basis van marktonderzoek en samenwerkingsverbanden met AGF-handelsagenten dagelijks actief naar extra volumes versproducten. Wij bieden importeurs hiermee een extra afzetkanaal voor hun versproducten aan.

Zaken doen met Mondial Food Solutions betekent dat u profiteert van een netwerk aan betrouwbare partners op het gebied van zowel op- en overslag als transport van alle versproducten. Zo voldoen onze uitsluitend gerenommeerde op- en overslag partners aan onze strenge selectiecriteria.

Mondial Food Solutions staat in voor de kwaliteit van haar dagelijkse dienstverlening en de door ons verhandelde versproducten. Zo werken wij samen met zeer ervaren kwaliteitscontrolebureaus in binnen- en buitenland. Op ons verzoek keuren zij dagelijks onze producten conform onze wensen.

Mondial Food Solutions is in staat te fungeren als handelspartner en dienstverlenend orgaan voor gewaardeerde relaties uit landen binnen én buiten de Europese Unie. Voor landen buiten de EU fungeert Mondial Food Solutions fungeert als tussenschakel, waarbij wij de in- en verkoop en alle benodigde exportdocumentatie voor export inclusief het labelen van goederen verzorgen. 

ALLEEN GA JE SNEL, SAMEN KOM JE VERDER

CONTACT MET MONDIAL FOOD SOLUTIONS

Neem contact op via +31 (0) 24 8200228, info@mondialfoodsolutions.com of klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.